NVA Autismecongres 2013

Zoals al vele jaren, organiseerde ook dit jaar het NVA weer het NVA Autismecongres.
Dit jaar was Chill Aut er ook bij!

Om kwart over 8 vertrokken wij met de auto, in de regen, richting Utrecht. Dit was nog best een spannende rit, aangezien de wegen nat waren geregend en we de parkeerplaats maar moeilijk konden vinden.
Toen we eenmaal de auto geparkeerd hadden, pakten we alles uit de auto en liepen richting het Beatrixtheater.

Het was moeilijk om erachter te komen waar we naar binnen moesten en bij wie we ons moesten melden, maar uiteindelijk waren we dan toch echt bij onze tafel.

NVA Autismecongres 2

We installeerden onszelf en onze spullen bij de tafel en toen waren we klaar om de bezoekers te woord te staan. Chill Aut wekte veel interesse van mensen die wilden weten wat Chill Aut nu precies in hield. Het was heel leuk om met de mensen in gesprek te gaan en we hebben veel interessante conversaties gehad.

Zelf zijn we natuurlijk ook even rond gaan kijken op het congres. Er waren heel veel mooie organisaties aanwezig. We hebben veel inspiratie en idee├źn opgedaan en vonden het prachtig om te zien hoeveel goede initiatieven er in het land zijn. Op het congres hebben we ook nog een mooie aanwinst voor de spellenkast gevonden.

NVA Autismecongres

Na een prachtige dag was het weer tijd om vlug terug naar Almere te gaan, want in de avond was er nog een soosavond om te leiden!

Wij willen het NVA en alle aanwezigen bedanken voor een prachtige dag!