1-jarig bestaan!

Goed nieuws!
Chill Aut bestaat 1 jaar en dit vieren wij op 7 december.
Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om dit samen met ons te vieren!
De juiste informatie staat in onderstaand persbericht. Daaronder
staat ook het programma:

Chill Aut viert éénjarig bestaan

Chill Aut, een soos voor en door autisten, viert op 7 december zijn 1-jarig bestaan met een feestelijke avond in Het Clubhuis (Stripheldenbuurt, Pieter Kuhnweg 24, Almere)

De feestelijke avond gaat van start om 17.00 uur. Er zijn borrelhapjes en non-alcoholische drankjes. Voorzitter Stefan Mulder start de avond met een speech. Vervolgens serveert Teun Kuijper rond 18 uur een heerlijke maaltijd. Tijdens de avond is er ook de mogelijkheid voor deelname aan een creatieve activiteit of een spelletje. Om de feestvreugde te verhogen, zal het Clubhuis tot 23.00 uur geopend zijn. Aanmelden is niet nodig. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom.

Alweer een jaar geleden opende Chill Aut zijn deuren voor mensen met een autistische stoornis. Op elke vrijdagavond is er een gezellige soos met verschillende activiteiten. Het begint om 18.00 uur met het avondeten, en daarna een kopje koffie, thee of limonade. Er is ook iedere week een activiteit te doen. Bijvoorbeeld: fotolijstjes maken, kleien of gezellig met anderen een spel spelen op de Wii of een bordspel. Om 21.30 uur is de avond afgelopen.

Het afgelopen jaar is het bezoekersaantal verdriedubbeld. Stefan Mulder, voorzitter van het bestuur, is tevreden hierover. “Ik had het niet verwacht, dat het zo’n succes zou worden”, aldus Mulder. Een andere bijkomstigheid is dat het bestuur, allen hebben zij zelf ook een autistische stoornis, ervaring opdoet door het bestuurswerk. Teun Kuijper bereidt iedere week tevens een heerlijke maaltijd voor 2 euro. Ellen Aldershof is het brein achter de diverse creatieve activiteiten. Het bestuur heeft inmiddels ook drie vrijwilligers aangesteld die op de avond zelf meehelpen met activiteiten, hand- en spandiensten, etc.

Meer informatie is te verkrijgen bij Stefan Mulder, 0630606432 of via de website www.chillaut.nl

Programma:

17:00 – Opening
17:15 – Voorgerecht
17:30 – Speech
18:00 – Hoofdgerecht
19:00 – Nagerecht, koffie en thee
19:15 – Introductie van de activiteiten
19:30 – Start van de activiteiten
22:30 – Opruimen
22:45 – Afsluiting
23:00 – Einde 1jarig bestaan